Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Pstřeň v rajské omáčce (Pečeňovec v paradajkovej omáčke)
PříspěvekZaslal: Sley, út srpen 15, 2006 7:24 am  
Geografický/národní původ: Slovensko
 
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
Trs pečeňovca,
olej,
paradajkový pretlak alebo 1/2 kg olúpaných čerstvých paradajok,
1 veľká cibuľa,
6 strúčikov cesnaku,
oregano,
čierne korenie,
červená paprika,
rasca,
soľ,
krupica
 
Postup přípravy:
Cibuľku očistíme, nasekáme nadrobno a na oleji speníme. Pridáme očistený pečeňovec nakrájaný na plátky, osolíme a asi 15 minút dusíme. Potom pridáme paradajky, cesnak a koreniny a dusíme ešte asi 20 minút. Podľa potreby zahustíme krupicou. Podávame s knedľou alebo so zemiakmi.
 
Zdroj: www.nahuby.sk
 Ilustrační foto.jpg
Ilustrační foto.jpg
 80.74 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol