1 kg tvrdších hub,
100 g sádla,
4 vejce,
100 g anglické slaniny,
1 cibule,
mletý pepř,
sůl,
střívka na klobásky,
špejle
Postup přípravy:
Očištěné a omyté houby umeleme na masovém strojku a promícháme s jedním vejcem. Zbylá tři vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nadrobno nasekáme. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a spolu s nasekanými vařenými vejci přidáme k umletým houbám. Podle chuti směs osolíme a opepříme, vše dobře promícháme. Směsí naplníme střívka a konce uzavřeme špejlí. Připravené klobásy vložíme do studené osolené vody a tu přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme 10 minut. Klobásy podáváme teplé, s nadrobno nakrájenou a orestovanou anglickou slaninou a čerstvým pečivem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory