200 g hub (bedel, žampionů, masáků, hříbků),
1 vejce,
sůl,
8 lžic piva,
80 g hladké mouky,
olej
Postup přípravy:
Houby na silnější plátky nebo čtvrtky. Z vejce, piva a mouky připravíme těstíčko, osolíme je a namáčíme v něm houby, které ihned smažíme na rozpáleném oleji.
Zaslal: Maka01, po listopad 09, 2009 6:24 pm
Dnes jsem měla pivní řízky z čirůvky fialové. Byly vynikající. Po obalení v pivním těstíčku je ještě obaluji ve strouhance.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory