Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Volský jazyk z pstřeně
PříspěvekZaslal: Pepas, pá srpen 25, 2006 5:50 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Pstřeň dubový
Doporučená příloha: Brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
40 dkg pstřeně dubového,
35 dkg zeleniny (mrkev, hrášek, fazolky, květák) může být i mrazená zelenina,
10 dkg másla,
hořčice,
křen,
sůl
 
Postup přípravy:
Pstřeň rozkrojíme na několik dílů a uvaříme v mírně slané vodě doměkka. Uvařený pokrájíme na tenké plátky, posolíme a obložíme vařenou nebo dušenou zeleninou. Polijeme máslem. Příloha: vařené brambory a podle chuti hořčice nebo strouhaný křen.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol