40 dkg pstřeně dubového,
35 dkg zeleniny (mrkev, hrášek, fazolky, květák) může být i mrazená zelenina,
10 dkg másla,
hořčice,
křen,
sůl
Postup přípravy:
Pstřeň rozkrojíme na několik dílů a uvaříme v mírně slané vodě doměkka. Uvařený pokrájíme na tenké plátky, posolíme a obložíme vařenou nebo dušenou zeleninou. Polijeme máslem. Příloha: vařené brambory a podle chuti hořčice nebo strouhaný křen.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory