Podušené plátky hub,
obrané uvařené králičí předky a hlavy,
škvařené sádlo,
jemně pokrájená cibule a česnek,
hladká mouka,
sladká mletá paprika,
drhnutá majoránka,
sůl,
drcené chilli,
mletý černý pepř,
zeleninový či masový vývar či jen voda
Postup přípravy:
Na lžíci sádla osmahněte cibuli a česnek, zapražte moukou, přilijte trochu vývaru či vody, přidejte špetku papriky a vše vymíchejte do tmavé jíšky. Přidejte dušené houby a připravené králičí maso, zalijte zbylým vývarem, osolte, důkladně promíchejte a tahem (přiklopené na mírném plameni) nechejte provařit. Nakonec pro krásná mastná červenavá oka na polévce přidejte na lžíci sádla zahřátou špetku majoránky a chilli a podle chuti ještě přisolte a opepřete. Vše řádně zakulatí křupavé pečivo a sklenice oblíbeného pivečka?
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory