Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
"Svíčková" z čirůvek fialových
PříspěvekZaslal: Sley, pá listopad 10, 2006 8:08 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Čirůvka fialová
Doporučená příloha: Houskový knedlík, těstoviny, vařené brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
300 g čirůvek fialových,
100 g slaniny,
100 g kořenové zeleniny,
200 ml mléka,
200 ml šlehačky,
1 cibule,
celý pepř,
bobkový list,
hladká mouka,
sůl, pepř
 
Postup přípravy:
Slaninu rozškvaříme na pánvi. Přidáme nakrájenou zeleninu s kořením a osmahneme. Zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme mlékem a povaříme. Necháme zchladnout a rozmixujeme. Houby nakrájíme a uvaříme v mírně osolené vodě. Houby necháme na cedníku okapat a poté je přidáme do rozmixované zeleninové směsi. Omáčku prohřejeme a necháme ji "nasát" do hub. Přidáme šlehačku. Podáváme s vařenými brambory, knedlíky nebo těstovinami.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol