Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Kuře nadívané pýchavkami
PříspěvekZaslal: Sley, st listopad 01, 2006 2:20 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Pýchavka obecná či podobné druhy
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 kuře,
20 dkg pýchavek,
1 menší cibule,
7 dkg špeku (3 dkg do cibule zbytek do kuřete),
1dcl světlého piva,
5 dkg másla,
grilovací koření,
sůl,
7 stroužků česneku,
niť na zašití
 
Postup přípravy:
Pýchavky zbavíme okrovky, nakrájíme na kostičky, smícháme s drobně nasekanou cibulí a na kostičky nakrájeným špekem, Touto směsí naplníme kuře předem prošpikované špekem a česnekem. Po té kuře zašijeme. Kuře posolíme a potřeme grilovacím kořením, dáme do pekáče a položíme na něj plátky másla. V pekáči jej obložíme zbytkem směsi z pýchavek a dáme zakryté péci do trouby. Asi po hodině jej odkryjeme a zalijeme pivem a pečeme další hodinu za stálého podlévání. Asi 1/2 hodiny před dopečením jej obrátíme na břicho a snažíme se aby nebylo málo šťávy..
Příloha: Brambory, hranolky, bramborová kaše nebo rýže
 Nadívané kuře.jpg
Nadívané kuře.jpg
 34.47 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol