Masité části vepřových oháněk,
houby,
cibule,
drcený kmín,
mletý černý pepř,
sůl,
pohanková kaše na zahuštění
Postup přípravy:
Libovější odkrojky oháněk nasucho zprudka po obou stranách opečte, přidejte k nim pokrájené čerstvé či máčené sušené houby i s trochou vody z nich. Osolte je, zasypte pokrájenou cibulí, okmínujte, opepřete a přiklopené je duste do změknutí. Pak maso vyndejte a šťávu zahustěte. Pakliže oháňky připravujete v nádobí ?Zepter?, šťávu přisolte podle chuti až nyní. Po provaření a zahoustnutí vložte maso zpět do šťávy a nechejte ho ještě prohřát. Ještě teplý chleba s křupavou kůrkou je k tomu příloha jako dělaná a orosená sklenice piva jakbysmet?
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory