Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Vepřové oháňky na houbách
PříspěvekZaslal: Aleš Vít, po listopad 13, 2006 7:46 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
Masité části vepřových oháněk,
houby,
cibule,
drcený kmín,
mletý černý pepř,
sůl,
pohanková kaše na zahuštění
 
Postup přípravy:
Libovější odkrojky oháněk nasucho zprudka po obou stranách opečte, přidejte k nim pokrájené čerstvé či máčené sušené houby i s trochou vody z nich. Osolte je, zasypte pokrájenou cibulí, okmínujte, opepřete a přiklopené je duste do změknutí. Pak maso vyndejte a šťávu zahustěte. Pakliže oháňky připravujete v nádobí ?Zepter?, šťávu přisolte podle chuti až nyní. Po provaření a zahoustnutí vložte maso zpět do šťávy a nechejte ho ještě prohřát. Ještě teplý chleba s křupavou kůrkou je k tomu příloha jako dělaná a orosená sklenice piva jakbysmet?
 Oháňky na houbách.jpg
Oháňky na houbách.jpg
 97.62 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol