250 g makaronů,
600 g hlívy ústřičné,
1 cibule,
1 cuketa,
4 rajčata,
1/2 svazku petrželky,
4-5 lžic olivového oleje,
400 ml mléka,
150 g smetanového krémového sýra,
4 vejce,
1 lžíce provensálských bylinek,
sůl, pepř
Postup přípravy:
Makarony uvaříme v osolené vodě, houby nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli a petrželku nasekáme, cuketu a rajčata nakrájíme na tenké plátky.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Houby podusíme na oleji a poté vyjmeme. Na pánvi zpěníme cibuli, k ní přimícháme mléko, krémový sýr a vejce. Do omáčky pak přidáme petrželku a bylinky. Osolíme a opepříme.
Makarony vložíme do vymaštěné zapékací formy. Navrch poklademe houby a zeleninu. Zalijeme omáčkou. Zapékáme přibližně 40 minut.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory