Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Makaronový nákyp s hlívou
PříspěvekZaslal: Sley, st listopad 15, 2006 3:20 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hlíva ústřičná
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
250 g makaronů,
600 g hlívy ústřičné,
1 cibule,
1 cuketa,
4 rajčata,
1/2 svazku petrželky,
4-5 lžic olivového oleje,
400 ml mléka,
150 g smetanového krémového sýra,
4 vejce,
1 lžíce provensálských bylinek,
sůl, pepř
 
Postup přípravy:
Makarony uvaříme v osolené vodě, houby nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli a petrželku nasekáme, cuketu a rajčata nakrájíme na tenké plátky.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Houby podusíme na oleji a poté vyjmeme. Na pánvi zpěníme cibuli, k ní přimícháme mléko, krémový sýr a vejce. Do omáčky pak přidáme petrželku a bylinky. Osolíme a opepříme.
Makarony vložíme do vymaštěné zapékací formy. Navrch poklademe houby a zeleninu. Zalijeme omáčkou. Zapékáme přibližně 40 minut.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol