Očištěnou hlívu nakrájíme na silnější nudle a osmahneme na rozehřátém tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zeleninu, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a udusíme doměkka. Když jsou všechny suroviny měkké, zaprášíme je moukou, necháme přejít varem, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, víno, cukr a necháme dále dusit. Na závěr zjemníme šlehačkou. Omáčka by měla být hustší. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory