Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Pečený bůček plněný hlívou a klobásou
PříspěvekZaslal: Sley, pá prosinec 15, 2006 7:35 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hlíva ústřičná nebo jiné tvrdší druhy (žampiony, shii-take)
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1000 g bůčku,
200 g hlívy,
100 g klobásy,
2 dl mléka,
2 ks rohlíky,
2 ks vejce,
1 ks menší cibule,
2 lžíce oleje,
drcený kmín,
petrželová nať,
česnek,
sůl
 
Postup přípravy:
Na oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky klobásu a na kousky nakrájenou hlívu. Rohlíky nakrájíme na malé kostičky, polijeme mlékem, přidáme rozšlehané vajíčko, drcený kmín, rozetřený česnek, na drobno pokrájenou petrželku, směs s houbami a vše dobře promícháme.
Bůček středem podél prořízneme, uděláme kapsu, kterou naplníme připravenou nádivkou a otvor uzavřeme jehlou na špíz. Maso osolíme, dáme do vymazaného pekáče kůží dospodu a trochu podlijeme vodou. Zakryté pečeme za občasného přelévání asi 1 hodinu, pak maso odkryjeme a pečeme asi 30 minut do změknutí masa.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol