500 kuřecích prsíček,
300 g hlívy,
3 velké cibule,
3 středně velké papriky,
3 stroužky česneku,
1 dl whisky (nebo jiný, dobře hořlavý alkohol),
olej,
sůl, pepř,
petrželka
Postup přípravy:
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou hlívu a papriku, utřený česnek, osolíme, okořeníme a dusíme na mírném ohni asi 15 minut. Mezitím rozpálime na pánvi olej, na kterém prudce orestujeme kuřecí prsíčka nakrájené na tenké plátky nebo kostky. Ještě předtím, než maso pustí šťávu, přidáme whisky a maso flambujeme. Pak ho osolíme, chvíli podusíme a nakonec smícháme s paprikovo-hlívovou směsí. Podáváme s rýží a čerstvou petrželkou.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory