Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Rybí filé po holandsku
PříspěvekZaslal: Sley, pá prosinec 15, 2006 8:58 am  
Geografický/národní původ: Holandsko
 
Vhodná houba: Žampióny
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
600 g rybího filé,
200 g žampiónů,
1 vejce,
2 rajčata,
máslo,
150 g kysané smetany,
hladká mouka,
citrónová šťáva,
sůl, pepř,
olej
 
Postup přípravy:
Rozmražené filé naporcujeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce a vejci a opečeme po obou stranách na oleji do zlatohněda. Filé potom uložíme do tepla, do výpeku přidáme máslo, žampiony a nadrobno nakrájená rajčata. Zaprášíme mletou paprikou, osolíme a dusíme. Ke konci přidáme smetanu a necháme přejít varem, maso přeléváme omáčkou a podáváme s bramborem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol