...o minulém víkendu jsem navštívil výlov Rožmberka a opatřil si kapříka. K tomu navíc pařízek s václavkami, hrudku sádla, sůl, kmín, česnek a něco zeleniny na ozdobu...
Postup přípravy:
Kapra i houby osolte a na kmíně s česnekem upečte odděleně každé zvlášť. S dozlatova připečenou kůrčičkou a obložený vonícími houbami chutná kapr báječně. Pekáček pak vytřete kůrkami chleba. Jo, abych nevynechal, ryba musí plavat.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory