Domov Amatérských Mykologů
Kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Zaslal: JETHRO , po únor 12, 2007 7:26 am
Vhodná houba: Ucho jidášovo
Doposud nehodnoceno
Postup přípravy: Uvaříme naporcované kuře s lžicí zázvoru, kurkumy, sůl, palice česneku, oloupané stroužky, zelená část pórku, vaříme 1 hod na mírném plamenu, scedíme čistý vývar, obereme kuřecí maso, na lžici sádla podusíme najemno nasekané čínské zelí s pórkem a pokrájeným jidášovým uchem, zalijeme přecezeným kuřecím vývarem a přidáme špenátové nudle, na závěr dochutíme chilli a sojovou omáčkou ...podáváme s pečivem....luxus na chuťové buňky....
Kuřecí polévka s Jidášovým uchem.jpg
33.83 kB
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete hlasovat v tomto fóru.Nemůžete připojovat soubory k příspěvkůmMůžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.
Správce stránek - Site Admin: BoLuBol