Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Čína z králíka s uchem Jidášovým
PříspěvekZaslal: JETHRO, pá březen 09, 2007 12:58 pm  
Vhodná houba: Ucho jidášovo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
viz postup přípravy
 
Postup přípravy:
Králičí (kuřecí,vepřové) maso pokrájíme na nudličky a naložíme do marinády - 1vejce, lžíce Solamylu, 4 stroužky česneku, lžička zázvoru, lžička kurkumy, 2 lžíce sójovky, sůl, pepř, promícháme a vložíme maso a necháme odležet 24 hodin v lednici. Druhý den opečeme maso na oleji a odstavíme. V pánvi podusíme kapii na proužky, celer, pórek a přidáme povařené zelené fazolky a jidášovo ucho, dochutíme zázvorem, kurkumou, sójovkou, pepřem a vmícháme opečené nudličky masa. Prohřejeme a podáváme s rýží, nudlemi, bramborem - je to univerzál chutné se vším nebo i samotné :-)
 na z králíka.jpg
na z králíka.jpg
 48.05 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol