Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Saláty a pomazánky
Hřibová paštika
PříspěvekZaslal: Sley, čt srpen 17, 2006 5:45 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hřiby
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1,5 kg mladých hříbků,
6 polévkových lžic oleje,
2 cibule,
6 stroužků česneku,
3 polévkové lžíce sekané petrželky,
6 šalotek,
500 g párků,
1 čajový šálek strouhanky zvlhčené bujónem,
špetka drceného tymiánu,
2 proužky tučného od šunky,
sůl, pepř
 
Postup přípravy:
Odkrojíme třeně, drobně nasekáme, kloboučky necháme vcelku, posolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme macerovat. Jemně nasekáme cibuli, česnek, oloupané párky nastrouháme nahrubo. Ve 3 lžících oleje usmažíme na pánvi nasekané třeně, párkovou hmotu, cibuli, česnek, 1 lžíci petrželky a špetku tymiánu. Necháme zezlátnout a dobře promícháme. Do vymazané formy na paštiku dáme plátky tučného od šunky a střídavě plníme vrstvou nádivky a kloboučků hub, které vždy posypeme směsí šalotky, česneku a petrželky. Začínáme a končíme vrstvou kloboučků. Pečeme v horké troubě asi 50 minut. Podáváme horké.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Saláty a pomazánky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol