400 g špaget,
1 lžička oleje,
40 g sušených hřibů,
1/4 l smetany,
1/2 lžičky masoxu,
4 lžíce petrželky,
sůl a pepř
Postup přípravy:
Dejte vařit 3 litry vody se solí a olejem. Houby zalijte vodou a na mírném ohni je vařte 10 minut. Povařené houby přeceďte, vývar zachyťte a svařte na minimum. Přidejte smetanu a krátce povařte do zhoustnutí. Vmíchejte ostatní přísady a houby, dochuťte a odstavte z plotny. Do vroucí vody vložte špagety, uvolněte je ode dna a vařte podle návodu tak, aby se nerozvařily. V cedníku je propláchněte horkou vodou a podávejte, dokud z nich stoupá pára. Omáčku podávejte zvlášť.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory