500 g čerstvých hub,
cibule,
20 g másla,
2 žemle,
vejce,
sůl, pepř,
petrželová nať,
podle potřeby krupice a tuk na smažení
Postup přípravy:
Očištěné houby spolu s cibulí umeleme na masovém strojku a dusíme asi 10 minut na másle. Do prochladlé směsi přidáme namočené a vymačkané žemle, ostatní přísady a podle potřeby zahustíme krupicí. Tvoříme placičky, které vysmažujeme po obou stranách. Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory