500 g čerstvých hub,
200 g cibule,
200 g rajčat,
2 lžíce masla,
250 ml smetany na šlehání,
2 lžičky plnotučné hořčice,
mletý pepř,
sůl
Postup přípravy:
Houby očistíme a pokrájíme. V hrnci na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby a dusíme asi 5 minut. Potom přidáme na malé kostky pokrájená oloupaná rajčata a ještě podusíme. Podle chuti osolíme a okořeníme. Výpek slijeme a vmícháme do něho smetanu s horčicí. Za stálého míchání omáčku převaříme a nakonec do ní přidáme podušené houby.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory