Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Houby na slanině s fazolkami
PříspěvekZaslal: Aleš Vít, čt květen 24, 2007 9:27 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Doba přípravy: 10 min
Vhodná houba: chuťově jemné druhy světlých hub
Doporučená příloha: na sucho opečený toast ze světlého chleba
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
...houby, anglická slanina či libový přeuzený bůček, lusky zelených fazolek, česnek, sůl, bílý pepř.
 
Postup přípravy:
...nakrájené plátky předem kuchyňsky opracovaných hub opečte na jemně pokrájené slanině. Přidejte ve slané vodě povařené a okapané fazolkové lusky, k nim utřený česnek, vše krátce opečte a okořeňte štipkou mletého pepře.
 
Zdroj: vlastní recept
 Houby s fazolkami na anglické slanině 002a copy.jpg
Houby s fazolkami na anglické slanině 002a copy.jpg
 218.33 kB
Houby+fazolky
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol