|
|
|
Domov Amatérských Mykologů
|
|
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mykoň
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 9:00 pm Předmět: Léčivý likér z hřibu žlučníku |
|
|
Někde jsem slyšel, že lihový extrakt z hřibu žlučníku má podpůrný efekt na trávení apod. Hledal jsem na internetu nějaký recept, ale nic jsem nenašel.
Nemůže mi někdo poradit a napsat, kde recept najdu, resp. mi trochu poodhalit tajemství přípravy?
Díky Mykoň |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jambig
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 11:58 pm Předmět: Re: Léčivý likér z hřibu žlučníku |
|
|
Mykoň napsal: |
Někde jsem slyšel, že lihový extrakt z hřibu žlučníku má podpůrný efekt na trávení apod. Hledal jsem na internetu nějaký recept, ale nic jsem nenašel.
Nemůže mi někdo poradit a napsat, kde recept najdu, resp. mi trochu poodhalit tajemství přípravy?
Díky Mykoň |
Co takhle zapátrat tímhle směrem ?
http://ahaonline.cz/cz/z-domova/27848/jiri-kalat-(68)---tohle-je-houbovy-kral!/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Jak na likér nevím, ale na některé z přednášek v Unhošti jsem vyslechl, že usušený a na prach rozdrcený hořčák je výborným lékem na kocovinu. Stačí to nějak dostat do žaludku ... nejlépe v želatinové kapsli, která se snad dá koupit v lékárně. Jinak je to totiž dóóst hořké. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|