450 g čerstvých hub,
2 větší cibule,
3 žemle,
olej,
5 dl mléka,
3 vejce,
strouhanka,
tuk na vymazání pekáče (zapékací misky),
sůl,
kmín
Postup přípravy:
Očištěné houby nakrájíme, přidáme k cibuli na oleji, osolíme je, okmínujeme a dusíme asi 15 minut. Žemle pokrájíme na malé kousky a namočíme je do mléka. Po 15 min. Je vymačkáme, přidáme k podušeným houbám a přelijeme rozšlehaná vejce. Zahustíme strouhankou a dáme do vymazaného pekáče (zapékací misky) zapéci do předem vyhřáté trouby. Podáváme s vařenými brambory a hlávkovým salátem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory