čtyři kousky rybího filé,
2 šálky rýže,
300 g čerstvých hub,
sůl,
kmín,
kari koření,
pórek nakrájený nadrobno,
kousek másla,
¼ litru masového vývaru (i z masoxu)
Postup přípravy:
Rýži namočíme asi na 20 minut do vody. Nakrájené houby podusíme krátce na másle. Do pekáčku dáme vrstvu rybího filé, které osolíme a okmínujeme, na to připravené houby a na ně vrstvu pórku. Navrch nasypeme propláchnutou rýži, kterou posypeme kari kořením a zalijeme vývarem. Pečeme v troubě do té doby, až je rýže měkká.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory