Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Studené předkrmy
Tlačenka ze syrové hadovky (jen pro opravdové labužníky)
PříspěvekZaslal: Pavell, čt duben 30, 2009 9:55 pm  
Geografický/národní původ: neznámý
 
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 20
Vhodná houba: Hadovka smrdutá
Doporučená příloha: Měkký chléb, slabě potřený máslem
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
sůl, pepř, ocet, hadovka 3 vajíčka, sojová omáčka, 1 cibule
 
Postup přípravy:
Dvě až tři vajíčka hadovky smrduté nakrojíme a vymáčkneme z vnější okrovky i se slizem. Nakrájíme na kostičky asi jako na tlačenku, osolíme, opepříme a pokapeme octem. Asi po 15minutách můžeme dochutit sojovou omáčkou (jen volitelně), přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a ještě přikápneme trochu octa
 
Zdroj: Netradiční houbová kuchařka
Autor
PříspěvekZaslal: Ivana, so září 04, 2010 6:08 pm  
Autorem receptu je Antonín Hemerka z Chocně (Houbový jídelníček z Choceňska).
PříspěvekZaslal: borovec, út leden 18, 2011 9:39 pm  
mě to nechutná!
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Studené předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol