Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Polévky
Zeleninová polévka s houbami
PříspěvekZaslal: Sley, st duben 29, 2009 2:13 pm  
Geografický/národní původ: Čína
 
Vhodná houba: Směs tvrdších hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 l slepičího vývaru,
100 g čerstvých hub,
200 g vepřového masa z bůčku,
1 lžíce dezertního vína,
kousek čerstvého nebo mletého zázvoru,
1 lžíce oleje,
100 g bambusových výhonků (konzervovaných),
1 celer,
1 mrkev,
100 g hrášku (konzervovaného nebo zmrazeného),
špetka soli,
špetka Glutasolu,
2 vejce,
petrželová nať,
1 hlávkový salát
 
Postup přípravy:
Na pánvičku dáme na malé kostičky nakrájený bůček bez kůže, pokapeme dezertním vínem, přidáme mletý zázvor, 1 lžíci vody a do zlatova opečeme. Mezitím dáme vařit předem připravený slaný slepičí vývar, přidáme opečený bůček, na kostičky nakrájený celer, mrkev, bambusové výhonky, čerstvé houby a hrášek. Ke konci varu vlijeme rozšlehaná vejce, ochutíme Glutasolem a ozdobíme jemně sekanou petrželovou natí a rozkrájeným hlávkovým salátem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Polévky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol