|
|
|
Domov Amatérských Mykologů
|
|
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek Vondráček
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 7:15 pm Předmět: Hlíva v kuchyni |
|
|
Ahojte všichni.Nedávno jsem mluvil s jedním mým známým o hlívě ústřičné a on mi říkal, že viděl v televizi pořad, kde nějaký mykolog řekl, že když se hlíva tepelně upraví nad 40 st.,zmizí z ní veškeré prospěšné látky.Nechce se mi tomu moc věřit, obzvlášť po tom, co se o hlívě a jejím prospěchu pro naše zdraví povídá.Máte někdo nějaké bližší informace o této záležitosti?Díky M.
Přesunul Lupo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lupo Site Admin
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 7:19 pm Předmět: Re: Hlíva v kuchyni |
|
|
Mirek Vondráček napsal: |
..., že když se hlíva tepelně upraví nad 40 st.,... |
To mi přijde nějaké divné ... ještě jsem neviděl jediný recept na hlívu za syrova (pod 40). |
|
Návrat nahoru |
|
|
frashmaker
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
Tohle mi tvrdil Jarda malý a objevuji se zde čirou náhodou, jelikož mi na zahradě ze spadlého kmene ořešáku vyrostlo přes 10kg a nevím co s tím . Každopádně to asi dám do sušičky . _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|