1000 g telecích prsou,
150 g rýže,
200 g hub,
50 g másla,
cibule,
sůl,
mletý pepř,
petrželka,
2 vejce,
olej
Postup přípravy:
Telecí prsa vykostíme, na užší straně nařízneme a vytvoříme tak kapsu. Uvaříme rýži a necháme ji vychladnout. Očištěné a dobře omyté houby pokrájíme na tenké plátky, na pánvi rozpustíme máslo a necháme zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme houby, okořeníme solí, mletým pepřem a petrželkou. Orestované houby promícháme s rýží a syrovými vejci. Telecí prsa naplníme připravenou směsí, kapsu sešijeme nebo spíchneme jehlami a po obou stranách osolíme. Položíme do pekáčku, přelijeme trochou ohřátého oleje a necháme v troubě péci. Propečené maso vyjmeme z trouby, necháme ještě několik minut odpočinout a pak porcujeme. Podáváme s různými druhy salátů podle sezóny.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory