větší klobouky hub,
1 vejce,
2 lžíce zakysané smetany,
2-3 lžíce hladké nebo polohrubé mouky,
sůl,
bílý mletý pepř,
třený česnek,
jemně nakrájený kopr
Postup přípravy:
Osušené houbové řezy (tloušťka cca 1 cm) nebo rovné klobouky hub namáčíme v těstíčku a nepříliš zprudka smažíme na oleji nebo sádle dozlatova. Těstíčko vytvoříme z výše uvedených ingrediencí, zpracujeme vidličkou nebo metlou. Čím je těsto řidší, tím více solíme. Příloha: chléb, maštěné brambory.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory