1 l slepičího vývaru,
100 g čerstvých hub,
200 g vepřového masa z bůčku,
1 lžíce dezertního vína,
kousek čerstvého nebo mletého zázvoru,
1 lžíce oleje,
100 g bambusových výhonků (konzervovaných),
1 celer,
1 mrkev,
100 g hrášku (konzervovaného nebo zmrazeného),
špetka soli,
špetka Glutasolu,
2 vejce,
petrželová nať,
1 hlávkový salát
Postup přípravy:
Na pánvičku dáme na malé kostičky nakrájený bůček bez kůže, pokapeme dezertním vínem, přidáme mletý zázvor, 1 lžíci vody a do zlatova opečeme. Mezitím dáme vařit předem připravený slaný slepičí vývar, přidáme opečený bůček, na kostičky nakrájený celer, mrkev, bambusové výhonky, čerstvé houby a hrášek. Ke konci varu vlijeme rozšlehaná vejce, ochutíme Glutasolem a ozdobíme jemně sekanou petrželovou natí a rozkrájeným hlávkovým salátem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory