Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Pečené houby po indicku
PříspěvekZaslal: Sley, út květen 05, 2009 9:52 am  
Vhodná houba: Žampiony, Hlíva ústřičná, Polnička topolová
Doporučená příloha: Brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
250 g hub,
1 lžička mletého pepře,
1 lžičky bazalky,
citrónová šťáva,
30 g tuku,
1 lžičky soli,
1 lžičky kurkumy,
1 velký stroužek česneku
 
Postup přípravy:
Houby omyjeme, osušíme a nakrájíme na středně silné plátky. Zaprášíme je pepřem, bazalkou a zakapeme citrónovou šťávou. Dobře promícháme a necháme 15 minut marinovat. Rozpálíme tuk, vsypeme houby i s marinádou a opečeme je. Přidáváme ostatní koření, obrátíme. Opékáme 1-2 minuty na každé straně. Podlijeme 2 lžícemi vody, osolíme a necháme 5 minut dusit. Jako příloha brambory na různý způsob.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol