Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Polévky
Italská hříbková polévka
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 6:02 am  
Geografický/národní původ: Itálie
 
Vhodná houba: Hřibovité houby
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
300 g hříbků,
2 šalotky,
1 stroužek česneku,
3 lžíce olivového oleje,
0,5 l zeleninového vývaru,
3 lžíce bílého vína,
2 lžíce smetany,
sůl, čerstvě mletý pepř, petrželka
 
Postup přípravy:
Šalotku a hříbky nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji. Zalijeme vývarem, vínem a smetanou a necháme zavařit. Poté rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme kořením.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Polévky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol