Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Houbařské kuřecí čtvrtky
PříspěvekZaslal: Sley, út červenec 28, 2009 10:38 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hřibovité houby nebo směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 kuře,
1 cibule,
4 plátky slaniny,
4 lžíce očištěných a nakrájených hub,
60 g másla,
mletý pepř,
sůl
 
Postup přípravy:
Kuře očistíme, omyjeme a rozdělíme na čtvrtky. Jednotlivé porce osušíme, prošpikujeme slaninou, opepříme, osolíme a každou položíme na čtverec alobalu potřený olejem. Maso obložíme tenkými plátky cibule a plátky hub, které mírně osolíme. Alobal dobře zabalíme a balíčky položíme na rošt v rozehřátém grilu. Pečeme zvolna asi 80 - 90 minut.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol