Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Divočák s liškami
PříspěvekZaslal: Sley, st červenec 29, 2009 9:08 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Lišky
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
800 g kančího masa,
50 g tuku,
1 cibule,
250 g lišek,
250 ml bílého jogurtu,
1 lžička škrobové moučky,
1 lžička hořčice,
mletý pepř,
sůl
 
Postup přípravy:
Maso omyjeme, usušíme a nakrájíme na plátky asi 2 cm silné, potřeme solí a pepřem. Na tuku zesklovatíme cibulku, přidáme maso, které prudce z obou stran opečeme, podlijeme trochou horké vody a dusíme do měkka. Podléváme horkou vodou, ale jen tolik, kolik je nezbytně nutné. Lišky pečlivě očistíme, nakrájíme a přidáme k masu a opékáme asi 2 minuty pod masem, pak podlijeme a dusíme asi 20 minut. Maso vyjmeme z omáčky, přidáme jogurt s rozkvedlanou škrobovou moučkou, ochutíme hořčicí, krátce povaříme a nakonec maso vrátíme k ohřátí do omáčky.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol