500 g hlívy ústřičné,
200 g anglické slaniny,
rajský protlak nebo kečup (asi 2 lžíce),
100 g šunky,
2 rajčata,
1 cibule,
1 lžíce oleje,
2 stroužky česneku,
mouka,
sůl,
pepř,
majoránka,
špetka cayenského pepře
Postup přípravy:
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky a na oleji zvolna osmažíme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Přidáme na proužky nakrájenou a propláchnutou hlívu (krájíme přes vlákna), mírně osolíme, přidáme protlak a dusíme. Podle potřeby podléváme. Hlíva zůstane poloměkká. Přidáme na čtvrtky nakrájená, oloupaná rajčata, majoránku a zaprášíme polohrubou moukou. Na závěr přidáme na nudličky nakrájenou šunku a podle chuti dosolíme a okořeníme cayenským pepřem. Podáváme s těstovinami (špagety, tagliatelle, penne apod.) a sypeme strouhaným sýrem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory