Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Houby po provensálsku
PříspěvekZaslal: Sley, st říjen 21, 2009 9:05 am  
Vhodná houba: Směs hub
Doporučená příloha: Slané pečivo, rýže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
700 g čerstvých hub,
80 g oleje,
1 cibule,
3-4 lžíce rajčatového protlaku,
česnek,
petrželka,
pepř,
sůl
 
Postup přípravy:
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme očištěné, na plátky pokrájené houby, sůl, pepř a sekanou petrželku, osmažíme a dusíme do poloměkka. Vydusíme je do tuku, vmícháme rajčatový protlak, osmahneme jej, doplníme třeným česnekem a několika lžícemi vody a dusíme doměkka. Podáváme s pečivem nebo s dušenou rýží.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol