Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Drůbeží hranolky na Kari Madras
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 6:27 am  
Vhodná houba: Žampiony
Doporučená příloha: Těstoviny, rýže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g kuřecích nebo krůtích prsou,
200 ml smetany, šlehačky,
50 ml bílého vína (sladkého),
100 g žampionů,
70 g cibule,
50 g olivového oleje Bertolli Classico,
30 g kari Madras (vrchovatá lžíce),
100 g pórku,
sojová omáčka,
špetka cukru,
sůl,
solamyl,
chilli
 
Postup přípravy:
Prsa nakrájíme na velikost hranolků a naložíme do trochy oleje a koření kari nejlépe přes noc, ale i déle (nesolíme). Poté maso zprudka opečeme na pánvi, až zbělá. Přidáme cibuli a žampióny nakrájené na nudličky. Orestujeme, zalijeme vínem a smetanou a necháme 3 minuty podusit. Dochutíme solí, špetkou cukru, chilli a sojovou omáčkou, případně zahustíme solamylem rozmí- chaným ve studené vodě, a necháme ještě chvíli provařit. Podáváme s různě upravenou rýží či těstovinami.
 
Zdroj: http://www.bertolli.cz
 Drůbeží hranolky.jpg
Drůbeží hranolky.jpg
 11.64 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol