Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Doubické kuře
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 9:48 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Žampiony, Hlíva ústřičná
 Hodnocení: Velmi dobré
 
Ingredience:
1 celé kuře,
250 g másla,
4 ? 6 předem uvařených brambor ve slupce,
1 velká cibule,
celá palička česneku,
100 g slaniny vcelku,
provensálské koření,
bobkový list,
nové koření,
500 ml vývaru (bujón),
hlíva ústřičná nebo žampiony,
hladká mouka, sůl
 
Postup přípravy:
Rozporcované kuře osolíme a potřeme česnekem. Na slanině zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme kuře a nakrájené houby.
Posypeme provensálským kořením, zalijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě. Do uvařených brambor uděláme otvory, které naplníme na kostičky nakrájenou slaninou. Naplněné brambory vložíme do pekáče ke kuřeti a společně dopečeme.
 
Zdroj: http://www.tescoma.cz
 Doubické kuře.jpg
Doubické kuře.jpg
 14.6 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol