Lišky zbavíme ve vodní lázni nečistot, větší pokrájíme a na másle osolené podusíme. V momentě kdy se z lišek vydusí všechna voda přidáme nakrájené kuřecí maso, špetku kari a mírně podlejeme. Dusíme doměkka. Lišky takto krásně natáhnou šťávu z masa, což zvýrazní jejich chuť. Kdyby se maso přidalo hned na začátku, tak natáhne trpkou chuť z liškové vody a to by byla velká chyba! Na závěr přidáme uvařenou rýži, nakrájenou jarní cibulku (nešetřit), promícháme a ihned podáváme.
Tato kombinace syrové čerstvé jarní cibulky a liškovo-masového rizota je pro mě neodolatelný zážitek :-)
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory