200 g čerstvých hub,
250 g rýže,
40 g másla,
40 g cibule,
sůl,
½ l vývaru,
30 g strouhaného ementálu nebo parmezánu
Postup přípravy:
Do nádoby dáme spařenou rýži, zalijeme vařícím vývarem z kostí nebo masoxu a dusíme 20 minut. Očištěné a oprané houby nakrájíme na plátky. Na másle usmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby a podusíme. Smícháme s udušenou rýží, osolíme, vše promícháme a ještě asi 10 minut podusíme. Hotové před podáváním posypeme strouhaným sýrem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory