600 g tresky,
200 g žampiónů,
80 g másla,
olej,
2 cibule,
2 papriky,
1/2 pórku,
menší lilek,
200 g cukety,
3 mrkve,
česnek,
pažitka,
pepř,
sójová omáčka,
zázvor,
sůl
Postup přípravy:
Cibuli s česnekem nakrájíme nadrobno, pórek s mrkví na jemná kolečka a lilek, papriku a cuketu na proužky. Na rozpáleném oleji nejprve osmahneme cibuli s česnekem, přidáme zeleninu a máslo.
Do podušené směsi vmícháme na plátky nakrájené žampióny, jemně nasekanou pažitku a lžíci sójové omáčky. Vše promícháme a navrch klademe osolené porce ryby, které poklademe lupínky másla. Opepříme, poprášíme zázvorem a pečeme přikryté v troubě asi 12 minut.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory