Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Treska se zeleninou a žampiony
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 10:08 am  
Vhodná houba: Žampiony
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
600 g tresky,
200 g žampiónů,
80 g másla,
olej,
2 cibule,
2 papriky,
1/2 pórku,
menší lilek,
200 g cukety,
3 mrkve,
česnek,
pažitka,
pepř,
sójová omáčka,
zázvor,
sůl
 
Postup přípravy:
Cibuli s česnekem nakrájíme nadrobno, pórek s mrkví na jemná kolečka a lilek, papriku a cuketu na proužky. Na rozpáleném oleji nejprve osmahneme cibuli s česnekem, přidáme zeleninu a máslo.
Do podušené směsi vmícháme na plátky nakrájené žampióny, jemně nasekanou pažitku a lžíci sójové omáčky. Vše promícháme a navrch klademe osolené porce ryby, které poklademe lupínky másla. Opepříme, poprášíme zázvorem a pečeme přikryté v troubě asi 12 minut.
 
Zdroj: http://www.tescoma.cz
 Treska se zeleninou.jpg
Treska se zeleninou.jpg
 21.38 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol