5 plátků z hovězí kýty,
200 g čerstvé houbové směsi,
5 vajec,
máslo,
150 g cibule,
1 lžíce hladké mouky,
vývar z masa,
sůl,
pepř,
kmín
Postup přípravy:
Natenko naklepané maso osolíme a opepříme. Na poloviční dávce másla osmahneme cibuli, přidáme plátky hub, osolíme, opepříme, okmínujeme a podusíme. Poté přidáme vejce. Vzniklou směs rozdělíme na plátky masa, které pak stočíme.
Maso spíchneme párátkem, obalíme v mouce, osmahneme na másle a poté podlité dusíme doměkka. Podáváme s bramborovou kaší.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory