Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Vepřové s václavkami a špagetami
PříspěvekZaslal: Sley, út říjen 08, 2013 3:54 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: václavky
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
350 g václavek,
500 g vepřového masa,
400 g špaget,
300 g sýra na strouhání,
1 mrkev,
1 kedlubna,
1 červená paprika,
olej dle potřeby,
sůl,
mletý pepř,
mletý kmín,
sójová omáčka dle chuti
 
Postup přípravy:
Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zalijeme olejem, aby bylo téměř ponořené, zakapeme sójovou omáčkou a necháme 6 hodin odležet. Očištěné houby nakrájíme na kostičky, přidáme k nim kmín, na jemném struhedle nastrouhanou kedlubnu, mrkev a na proužky nakrájenou papriku a vše dusíme doměkka. V jiné nádobě osmažíme naložené maso, přidáme houby a vše promícháme a prohřejeme. Špagety uvaříme podle návodu na obalu, uvařené špagety scedíme a okapané je smícháme s připravenou směsí hub a masa. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol