400 g opeňky nebo penízovky,
1 cibule,
1 pórek,
40 g másla,
150 g sýra (cihly nebo goudy),
pepř,
sůl,
kmín,
veka nebo toastový chléb
Postup přípravy:
Na másle podusíme cibuli, přidáme nakrájené houby, osolíme, okořeníme a dusíme do měkka. Necháme trochu vychladnout a pak promícháme s částí pórku a nastrouhaným sýrem. Směs namažeme na plátky veky a dáme krátce zapéct.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory