250 g hřibů,
80 g másla,
250 ml zakysané smetany,
3 lžíce vývaru,
citrónová šťáva,
sůl, pepř, pažitka, petrželka
Postup přípravy:
Hřiby očistíme a nakrájíme na plátky. Krátce je osmahneme na másle, osolíme a chvíli podusíme. Přilijeme zakysanou smetanu a dobře provaříme. Houby slijeme, vypečenou šťávu zředíme 3 lžícemi silného vývaru z kostky, zamícháme a rozmixujeme. Poté do ní opět vmícháme houby, chvilku povaříme aby se vše spojilo. Nakonec podle chuti dosolíme a opepříme, pokápneme citrónovou šťávou a ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory