Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Omáčky
Vídeňský houbový krém
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 11:36 am  
Vhodná houba: Křemenáče, hřibovité houby
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g křemenáčů,
1 cibule,
50 g másla,
2 lžíce hladké mouky,
1 dl bílého vína,
5 dl mléka,
2 dl šlehačky,
sůl, pepř, petrželka,
½ citrónu
 
Postup přípravy:
Houby nakrájíme na plátky a na másle a cibuli, kterou jsme nadrobno nakrájeli, dusíme 10 minut. Pak je zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vínem a mlékem a povaříme. Vzniklou směs rozmixujeme, ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Nakonec lehce vmícháme ušlehanou smetanu a podáváme s petrželkou k masům. Jako příloha je vhodný jemný knedlík.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Omáčky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol