500 g hovězího masa,
200 g anglické slaniny,
1 mrkev,
3 vetší cibule,
100 g žampionů,
1 rajský protlak,
5 stroužků česneků,
500 ml červeného vina,
tymián,
sůl, černý pepř,
olej
Postup přípravy:
Zadní hovězí maso prošpikujeme slaninou. Orestujeme nakrájenou cibuli, mrkev, česnek a nakonec přidáme rajský protlak s masem. Zalijeme červeným vínem a v tlakovém hrnci dusíme. Po změknutí maso vyjmeme z hrnce, omáčku zahustíme tmavou jíškou, povaříme a procedíme. Poté přidáme žampiony a dochutíme. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory