Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Hovězí po burgundsku
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 2:16 pm  
Geografický/národní původ: Francie
 
Vhodná houba: Žampiony
Doporučená příloha: Houskový knedlík, rýže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g hovězího masa,
200 g anglické slaniny,
1 mrkev,
3 vetší cibule,
100 g žampionů,
1 rajský protlak,
5 stroužků česneků,
500 ml červeného vina,
tymián,
sůl, černý pepř,
olej
 
Postup přípravy:
Zadní hovězí maso prošpikujeme slaninou. Orestujeme nakrájenou cibuli, mrkev, česnek a nakonec přidáme rajský protlak s masem. Zalijeme červeným vínem a v tlakovém hrnci dusíme. Po změknutí maso vyjmeme z hrnce, omáčku zahustíme tmavou jíškou, povaříme a procedíme. Poté přidáme žampiony a dochutíme. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.
 
Zdroj: http://www.tescoma.cz
 Hovězí po burgundsku.jpg
Hovězí po burgundsku.jpg
 9.75 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol